Kylätalo

Kylätalo on  osa vanhaa koulukiinteistöä. Talo on rakennettu vuonna 1901. Nykyisin talo on paitsi kokoontumispaikka erilaisille tapahtumille myös paikka, jota voidaan vuokrata erilaisia juhlatapahtumia varten. Kylätalolla kokoontuu säännöllisesti tiistaikerho joka kuukauden ensimmäinen tiistai.

Kylätalon vuokraushinnat:70€/vrk jäseniltä, 100€/vrk ei-jäseniltä. Ilta-tai päivätilaisuus on kaikille lämmityskaudella 50€ ja muulloin 30€. Kylätalon vuokrausta hoitaa Ulla Aaltonen 050 553 42 60.

Rakennuksessa on sali n.70m2, keittiö n.40 m2, peräkamari n.40 m2, eteiset ja kolme wc:tä. Rappusiin on kiinnitettävissä tarvittaessa irtoliuskat pyörätuolia varten.

Tiloihin sopii n. 100 henkilöä. Keittiössä on ruokailu- ja kahvitteluvälineet, 15 litran perkolaattori, kaksi jääkaappia ja pakastin. Taloon tulee kaupungin vesi.